Διαχείριση Λογαριασμών tee.gr και teemail.gr

Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε οδηγίες για την:

  • Ενεργοποίηση του νέου σας λογαριασμού
  • Ενημέρωση των στοιχείων σας στην ΤΠ/ΤΕΕ ή την αλλαγή κωδικού
  • Ανάκτηση κωδικών πρόσβασης (password) χρηστών ΤΕΕ (tee.gr και teemail.gr) σε περίπτωση απώλειας
  • Επικοινωνία με το Τμήμα Υποστήριξης της ΤΠ/ΤΕΕ

 

Ο κωδικός είναι ο ίδιος για για το email σας (tee.gr ή teemail.gr), για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΤΕΕ και για τις συνδρομητικές υπηρεσίες της ΤΠ-ΤΕΕ.

 

Ενεργοποίηση του νέου σας λογαριασμού

Πατήστε εδώ για να ξεκινήσετε την διαδικασία
ενεργοποίησης του λογαριασμού σας.
Η διαδικασία προϋποθέτει ότι έχετε λάβει με email ή SMS το ενημερωτικό μήνυμα από το ΤΕΕ, με το username σας.

Είσοδος

Ανάκτηση κωδικού σε περίπτωση απώλειας

Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή σε περίπτωση απώλειας του κωδικού πρόσβασης (password) για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΤΕΕ (teemail.gr) και για τις συνδρομητικές υπηρεσίες της ΤΠ-ΤΕΕ (tee.gr).

Είσοδος

Ενημέρωση των στοιχείων επικοινωνίας των λογαριασμών (tee.gr ή teemail.gr) στην ΤΠ/ΤΕΕ ή αλλαγή κωδικού (password)

Από εδώ μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία επικοινωνίας του λογαριασμού σας (tee.gr ή teemail.gr), την προσθήκη ή αλλαγή του αριθμού κινητού τηλεφώνου, του email επικοινωνίας (που πρέπει να είναι διαφορετικό από αυτό που έχετε στο TEE) και την αλλαγή του κωδικού σας (password). Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι απαραίτητα για την διαδικασία ανάκτησης κωδικού του λογαριασμού σας σε περίπτωση απώλειας αυτού και μπορεί να είναι διαφορετικά από αυτά που έχετε στο μητρώο του ΤΕΕ ως μέλος.

Σημαντική πληροφορία για τους χρήστες ΤΠΤΕΕ (tee.gr): Για την πρόσβαση σας στη σελίδα πιστοποίησης χρήστη όπου ζητούνται το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης θα πρέπει να προσθέσετε το πρόθεμα ‘tptee-‘ πριν το όνομα του χρήστη. Π.χ αν το email σας είναι ‘abc@tee.gr’ τότε το όνομα χρήστη που θα πρέπει να καταχωρίσετε είναι ‘tptee-abc’.

Είσοδος

Επικοινωνία με το Τμήμα Υποστήριξης της ΤΠ/ΤΕΕ

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε το username σας ή τα στοιχεία ανάκτησης κωδικού (email επικοινωνίας και κινητό τηλέφωνο) δεν είναι σωστά, επικοινωνήστε με το Τμήμα Υποστήριξης της ΤΠ-ΤΕΕ, email: support@tee.gr, τηλ. 2103291230.

Ρυθμίσεις e-mail

Βρείτε εδώ τις απαραίτητες ρυθμίσεις για το email σας.